Ga naar de inhoud

In 2024 geven Jan Hogendoorn en Robert van Deelen een aantal concerten met vierhandige orgelmuziek. Hieronder vindt u het programma, de locaties en de data van de concerten. Graag tot gauw op een van de concerten!

De concerten

23 maart 2024

7 juni 2024

5 juli 2024

17 augustus 2024

Klik hieronder voor meer info

Het programma

Robert van Deelen

Robert van Deelen (2005) kreeg op tienjarige leeftijd zijn eerste orgellessen van Mieke van Dommelen. Op twaalfjarige leeftijd zette hij dit voort bij Gerben Budding, stadsorganist van Gouda, die hem tevens voorbereidde op zijn conservatoriumstudie. Robert haalde in 2023 zijn gymnasiumdiploma en is september 2023 begonnen aan het conservatorium van Amsterdam. Robert is actief als kerkorganist in de Hervormde Gemeente van Overberg en in de Brugkerk te Veenendaal. Ook doet hij ervaring op als koorpianist en deed hij mee aan verschillende concoursen.

Jan Hogendoorn

Jan Hogendoorn (2002) kreeg zijn eerste orgellessen van Piet Vlok in Bergambacht. Na ruim 5 jaar ging hij verder bij Gerben Budding in Gouda die hem voorbereidde op het conservatorium. Sinds 2021 studeert Jan bij Matthias Havinga en Pieter van Dijk aan het Conservatorium van Amsterdam. Hij volgde verschillende masterclasses, onder andere bij Ben van Oosten, Olivier Latry, Vincent Thévenaz en Wolfgang Zerer. Daarnaast heeft hij regelmatig deelgenomen aan (amateur)orgelconcoursen. Naast zijn orgelstudie studeert Jan Muziekwetenschap aan de Universiteit Utrecht.